SANATORIO

SANATORIO

maanantai 2. toukokuuta 2016

Ihana,ihana kookosöljy ja sen monta käyttötarkoitusta.Olen höyrähtänyt täysin tähän luonnon ihmetuotteeseen. Kookosöljy on vakiintunut minun päivittäiseen kauneuden hoitoon. Minulla on ollut tämä luomuneitsytkookosöljy, joka löytyy ihan perus ruokakaupoista. Tässä vinkkejä ja huomaamiani vaikutuksia käytön jälkeen. Vaikutukset huomaa heti muutamien käyttökertojen jälkeen.

KASVOT; Iltapesujen jälkeen kasvojen rasvaus öljyllä.
Vaikutukset; Suuret ihohuokoset ovat selvästi pienentyneet käytön aikana. Kulmat ja ripset ovat terveemmät, tuuheemmat ja jopa tummemmat.

IHONHOITO; Rasvaus sheivauksen jälkeen.
Vaikutukset; Hellii ihoa sheivauksen ärsytyksiltä.

HIUKSET; Ennen suihkuun menoa levitä kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa n.30min. Pese hiukset normaalisti Shamppoolla ja hoitoaineella.
Vaikutukset; Rasittuneet hiukset tuntuvat terveemmiltä ja pehmeämmiltä. Hellii myös päänahkaa. Hiukset on puhtaamman oloiset. Ei jätä hiuksia rasvaisiksi.

HAMPAAT; Purskuttelu aamuhienostelun yhteydessä, noin yksi teelusikallinen, 10-15min. Huom! Älä sylje öljyä lavuaariin, tukkeuttaa putkistot.
Vaikutukset; Kirkkaammat ja valkoisemmat hampaat. Vähentänyt myös huomattavasti pahanhajuista aamuhengitystä.

Nämä on siis minun kokemukset tuotteesta. Elikkä tämä ei ole mikään myyntipuhe. Ennemminkin palopuhe hyväksi havaitusta tuotteesta ;)


3 kommenttia:

 1. Täytyykin ottaa purkki kaapista käyttöön :) tuota purskutusta en oikein tiedä, mutta muutoin kyllä, kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekkin tuli purskuttelu kokeilussa viimeisenä. Äkkiä siihen tottuu ja mitä sitä ei kauneutensa eteen tekisi ;)

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä, täytyy ottaa käyttöön:)

  VastaaPoista