SANATORIO

SANATORIO

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Epämukavuusalueella.

Kukkuluuruu tässä minä. Valokuvaus on ihanaa ja harrastuksena se vie mennessään. Kuvat jattää muistot elämään mielessä kirkkaammin ja elävämmin.
Helppo se on itse kuvia räpsiä, mutta yritäppä olla itse kuvattavana. Tämä ei ole itselle ollut koskaan luonnollista ja se on ollut aina omalla epämukavuusalueella.
Elämä on palkitsevampaa kuin välillä yrittää rikkoa omia rajoja ja tässä yksi niistä.

Paljon ei olekkaan muistojen arkistoissa omia kuvia, koska yleensä itse seisoo sillä räpsijän paikalla. Ihana ystäväni ja naapurini lähti mukaan tälle retkelle ja on näiden kuvien takana.

Projekti ole ylpeä itsestäsi. Älä aina ajattele mitä muut ajattelee sinusta. Ajattele mitä itse ajattelet itsestäsi.
Minä olen minä, sinä olet sinä. Me kaikki olemme ihania omia yksilöitä. Minun on hyvä olla sinun kanssasi, miksei minun olisi myös hyvä olla minun kanssani. Jos minun on hyvä olla itseni kanssa, se välittyy myös varmasti muille.

Hyvä me kaikki! Mukavaa viikonloppua!


9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kaunis sinä! Minulla on kyllä kieltämättä sama epämukavuusalue, mieluummin räpsin niitä kuvia kuin olen kohteena. Tuo ajatus siitä, että olisi hyvä olla myös oman itsensä kanssa on kyllä tärkeä ja se pitäisi useamminkin muistaa.

  Hyvää vappua sinne!

  VastaaPoista
 2. Upea olet <3 Jotenkin se on kyllä paljon helpompi olla kameran takana kuin itse kuvattavana :) mutta hyviä kuvia tuli!
  -Lissu

  VastaaPoista
 3. Olipa ihanasti kirjoitettu! Ja mahtavia kuvia. 💗

  VastaaPoista