SANATORIO

SANATORIO

lauantai 27. elokuuta 2016

Luomummat hiuksetInstagramin puolella tulikin kyselyjä tästä, joten ajattelin jakaa testailut tännekkin. Elikkä testailut kohti luomumpaa ja terveempää pääkoppaa.

Hiukset pesen nykyään hamppu-turve palashamppoolla. Shamppoopaloja saa ostettua life-myymälöistä ja ainakin isommista prismoista.
Menee jonkun aikaa, että hiukset tottuu palashamppoisiin. Aluksi hiukset voivat tuntua vähän tahmaisilta, mutta älä huoli tämä menee ohi kun hiukset ovat puhdistuneet kaikelta mömmöltä mitä siihen on aikojen saatossa laitettu. Tahmaisuus tuntuu enempi märissä hiuksissa ja häviää kuin hiukset kuivuvat. (tämä siksi, ettet säikähä, ei sinun hiuksesi ole pilalla)
Enään en käytä edes hoitoainetta hiuksissani. Hiukseni ovat tuuheammat, terveemmät ja paksummat.

Sitten päästään siihen luomuvärjäykseen. Tämä oli minun testi numero yksi :)
Hiuksiini meni 3 pussia värijauhetta. Paketin mukana oli 4 pussia.
Jauhe sekoitetaan kipossa lämpimän veden kanssa saviseksi tahnaksi. Tuoksu muistuttaa Japanilaisen teen tuoksua.Tahna levitetään kuiviin hiuksiin kauttaaltaan ja annetaan vaikuttaa 30-90 minuuttia. Itsellä aine oli päässä reipas tunti, eikä päänahkaa arista yhtään enemminkin päinvastoin päänahka voi hyvin.
Lopuksi tahna huuhdellaan pelkällä lämpimällä vedellä.


Ja ei , en saanut vihreitä hiuksia. Yllätyin, että 10cm juurikasvu oli hävinnyt ja värikin yllättävän tasainen ja luonnollinen.
Väri oli hieman tummempi mitä olin ajatellut, mutta niinhän tuotteesta sanottiinkin ettei värit vaalenna ja lopputulos on yksilöllinen hiusten laadusta ja kunnosta riippuen.
Tätä tulen ehdottomasti käyttämään uudelleen sen helppokäyttöisyyden ansiosta.
Värejä löytyy moneen sävyyn.
Lisätietoa ja Ecobellan nettikauppaan pääsee täältä.

Ja hups kuvat ovat mieheni ottamat minun avustuksella, vaikka kuvissa toisin lukeekin. Täällä harjoitellaan kuviailua ja kuvien muokkailua astetta "ammattitasoisemmin". Siitä lisää ehkä myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, minä olen käyttänyt Santen hiusvärejä muutaman kerran ja ollut kanssa ihan tyytyväinen tulokseen ja isona plussana siinä on ainakin ollut se, että väri "kuluu" pois, eli ei tule sitä tyvikasvun ongelmaa. Ja miinuksena tietty tuo pitkä vaikutusaika, jota en millään meinaisi jaksaa... Palashampoolla meilläkin on hiukset pesty jo hetken aikaa, mutta olen kyllä käyttänyt hoitoainetta, täytyypä varmaan kokeilla ilman 😊

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää tuo väri, ei ole yhtään keltainen. Itse joskus vaalentanut jollain kaupan aineilla ja aina jäänyt enemmän tai vähemmän keltaiseksi. Siksi olenkin nykyisin jättänyt värjäämiset kampaajalle mutta tuo näyttää kyllä niin hyvältä että voisin joskus kokeilla minäkin :)

    VastaaPoista