SANATORIO

SANATORIO

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Neulonta terapiaa.Tämä mukava harrastus rentouttaa, laittaa ajatukset liitämään haaveisiin ja unelmiin. Mikä onkaan parasta kuin lösähtää illalla sohvalle kun talo on hiljentynyt arjen touhuista ja laittaa puikot laulamaan. Kutoessa tulee suunniteltua uusia diy ja sisustusjuttuja. Se rentouttaa ja rauhoittaa mielen. Varsinkin kuin ei muuten osaa olla vaan.

Siis suosittelen. Ota esiin puikot ja lanka, se kaikkein ihanimmalla herkkuvärillä. Etsi netin syövereistä jokin helppo/yksinkertainen ohje. Anna puikoille ja ajatuksille kyytiä.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Meillä neiti on kutonut monta viikkoa. Tekivät kolussa kutomalla pupuja ja niitä on nyt valmistunut kotonakin. Välillä tyttö kysyy että miksi sinä et äiti kudo. Olen ennen ollut innokas tekemään yhtä sun toista käsityötä, nykyään ei vaan inspaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt on mukavia harrastuksia, mutta tiedän ettei niihin aina ole inspiraatiota. Varsinkin jos elämä on muutenkin kiireistä. Itselläkin tahtoo olla vähän kausi luontoisia nämä askareet :)

   Poista
 2. Onpas ihanan oloista lankaa ja niin kauniin väristä, mitä sinulla on tekeilä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lanka on kyllä niin herkku, jotain mohair sekotetta. Ajattelin kokeilla ihan itselle puseroa värkätä, saapa nähdä mikä on lopputulos :) toivottavasti julkaisukelpoinen tännekkin :)

   Poista