SANATORIO

SANATORIO

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kodin henki.

Nyt olemme muutaman kuukauden Etelä Suomessa asustelleet ja hetkeäkään emme ole tätä katunut.

Muutto on ollut hyvä aika inventaariolle. Turhat tavarat pois ja vain kaikki tarpeellinen jätetään. Meillä oli muutto omakotitalosta pienempään rivitalo asuntoon, joten säilytyspaikkoja ei enään ole kertyvälle roinalle. Muuton yhteydessä huomasin myös sen, että se kodin tuntu tulee heti kun omat tavarat kannetaan sisään oli se kodin kuori minkalainen tahansa.

Iän myötä on kasvanut myös harkintakyky mitä omaan kotiin ostaa ja samalla on kasvanut luotto omaan tyyliin. Tykkään, että kodistamme löytyvistä tavaroista ja kalusteista löytyy jokin tarina/muisto. Kuten tästä uusimmasta hankinnasta ja tästä ajattelin teille kertoa vielä vähän lisää.

Tämä jalkojen alla ihanan lämmin ja pehmeä villamatto on Suhki-mattojenAyush- villamatto suljetuista lenkeistä. Kaikki Suhkimatot tehdään käsityönä laadusta tinkimättä. Suoraan käsityöläiseltä tilaajalle ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Suhki tarkoittaa Nepaliksi onnellista. Suhki-matoille on tärkeää luoda työntekijöilleen hyvät työolosuhteet. He takaavat työntekijöilleen hyvän palkan, jotta työntekijät voivat elää mukavasti, huolehtia perheistään ja heidän lapset voivat menestyä koulussa. Jokaisen maton takaa löytyy ihminen. Maton mukana tulee matontekijän allekirjoitus ja Suhkin sivuilta pääsee kurkkaamaan ja kiittämään matontekijää henkilökohtaisesti.


Arvostan todella käsityöläisyyttä, tuotteiden laatua ja pitkäikäisyyttä. Haaveeksi jäi, että jospas vielä joskus raskisin tilata myös sinne tulevien unelmien kotiini isomman villamaton. Naima-matto näistä on minun lempparini. Matto on Marokkolaisten paimentolaistyylinen ja ihanan pehmeää 100% lampaanvillaa. Nämä matot kestävät aikaa.
Ihanaa on haaveilla ja minä kärsimätön ihminen elän elämänkoulua, jossa yritän kasvattaa omaa kärsivällisyyttäni. Kaikki nyt ja heti ei vain toteudu juuri koskaan.


Suhki-mattoja voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.


3 kommenttia: