SANATORIO

SANATORIO

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mitä sisustus merkitsee?











Koti, sisustus ja kodin sisustus. Onko se pinnallista, siihen käytetty aika ja raha, Ehkä.

Itselle ympäristö ja sen henki vaikuttaa vahvasti omaan mieleen. Onko ympäristö siisti ja harmoninen vai levoton sekamelska.
Kotona paljon aikaa viettäessä on mukava, että ympäristökin on viihtyisä.

Tiedän ja tykkään, että kotimme on kaunis, valoisa ja harmoninen lepopaikka. Nyt kun joulua kohden mennään kaipaa tähän synkkyyteen kodin sisäpuolella lämpöä ja tunnelmaa.
Kuvissa näkyvä keltainen väri saakin nyt väistyä, vähän harmonisempaan värimaailmaan.

Sisustuksessa tykkään omaleimaisuudesta, siitä että sisustus on asukkaidensa näköinen, eikä pelkkää massatuotantoa. Sisustus ei aina tarvi olla jotain kallista. Pienellä rahallakin saa kaunista aikaseksi, käyttää vaan mielikuvitusta.
Sisustuksessa on mukava haaveilla, kaikkea ei tule koskaan hankittua eikä tarviikkaan. Tuleepa harkittua tarkoin mitä oikeasti tarvii. Täälläkin hankintojen lista on pitkä ja osa tavaroista listassa ollut jo useamman vuoden. Yksi niistä on nojatuoli olohuoneeseen, sen puutteen huomaa aina kun vieraita käy. Eiköhän sopiva vielä jossain vaiheessa löydy :)

Täällä on aloitettu pientä projektia sisustuksen saralla. Olen aloittanut PerfectHomen tuote-esittelijänä. Paljon ihania, tunnelmallisia sisustusjuttuja. Vastapainoa kotiäitiyteen ja uusia ihmisiä mukavissa merkeissä. Käykäähän kurkkimassa linkistä tuotekuvia ja lisätietoa PerfectHomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti