SANATORIO

SANATORIO

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Sanatorio nimen takanaMistä Sanatorio nimi tuleekaan? sitä on moni kysynytkin. Blogini alkoi raksablogina, pienen tauon jälkeen ja uuden raskauden myötä sain taas uutta motivaatiota blogin tekemiseen. Nyt tuntuu että into vaan kasvaa ja itsekkin kehittyy kirjoittajana.

Elikkä asiaan, Sanatorio nimi kaikessa yksinkertaisuudessaan on tonttimme nimi. Mummolassani maalla tontti-/talonimet oli ihan normaali käytäntö. Sanatorio tarkoittaa entisaikasta parantolaa/hoitolaa. Nimi mielestäni on kaunis sointuva ja just soppeli blogiini.

Sanatorio pitää sisällään rikkaan lapsiperheen. Ja ei,en nyt tarkoita rahallista rikkautta, vaan sitä elämän rikkautta kaikkine vuoristoratoineen, iloineen ja murheineen.8 kommenttia:

 1. Enpäs ollutkaan ajatellut yhtään, että nimi tulee tontin nimestä, kiva kuulla tosiaan nimen merkitys :) Mukavaa iltaa sinne.

  VastaaPoista
 2. Ensi kertaa blogissasi vierailulla. Herää epäilys että taidetaan olla saman kylän "tyttöjä" ;) tuon kotiseututalon perusteella näin päättelin, liekköhän olen oikeassa :) tosi kiva blogi sinulla. Löytyi paljon ihania ompeluksia ja sisustusjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla Nanni oikeassa :) kävin itsekkin vastavierailulla ja täytyy perehtyä joskus ihan ajan kanssa, näytti olevan paljon kaikkea mielenkiintoista:)

   Poista
 3. Kyllä, lapset ovat elämän rikkaus<3

  VastaaPoista
 4. Uusi blogilöytö, kiitos Johannan vinkin :) Mukavaa lauantai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa:) ja kiitos Johannan <3 Mukavaa lauantai iltaa sinnekkin.

   Poista