SANATORIO

SANATORIO

maanantai 14. joulukuuta 2015

Onnellisuus pohdintoja


Jo jokin aika sitten pohdin onnellisuudesta ja ajattelin nyt näin joulun alla tuoda pohditoja esille muillekkin. Pohdin seikkoja mitkä on onnellisuuden takana ja mikä saa minut tuntemaan oloni onnelliseksi.
Läheiset ihmiset on tässä asiassa suuressa mekityksessä, että minulla on ihmisiä ympärillä jotka oikeasti välittävät minusta, minuna itsenä.
Koen, että loppujen lopuksi suurin tekijä on minä itse. Olen itse tyytyväinen itseeni. Pystyn seisomaan omien tekojeni takana tai ainakin hyväksymään ne.
Opin kokoajan itsestäni uutta, hyväksyn itseni hyvine ja huonoine piirteineen. Kun rakastaa itseään ja on itse tasapainossa pystyy jakamaan rakkautta läheisilleen. On onnellinen olo kun tuntee itsensä ehjäksi. Näin sitä jaksaa mennä taas uusia tyrskyjä päin.
Vastoinkäymiset vahvistaa, ne on tehneet minusta minut.

Nämä pohdinnot on täysin minun pohdintoja ja mietteitä, mikä minut tekee onnelliseksi. Joku toinen voi kokea asiat ihan eri tavalla.Arvonnan voitti täällä blogin puolella Jenna/ Hetkiä maalla kommentilla Kaunis kalenteri <3 Mukana arvonnassa :) 
Onnea Jenna! 

4 kommenttia:

 1. voi miten ihana kuva. :) Näitä asioita olen itsekkin pohtinut viime aikoina ja olen kyllä samaa mieltä.. ensin täytyy rakastaa itseään jotta voi rakastaa muita.
  -L

  VastaaPoista
 2. Elämässä on paljon asioita joista olla onnellinen, monesti sitä ei vain muista arvostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, täytyisi oppia katsomaan avarakatseisemmin ympärilleen. Mutta pointtina just se, ellei itse voi hyvin ei myös näe sitä kaikkea hyvää ympärillään.

   Poista