SANATORIO

SANATORIO

torstai 10. joulukuuta 2015

#Blogisitarina
Sain haasteen taas mukavan Button&Stripe -blogista.
Joten tässä tulee bloginitarina. Aihetta olen sivuuttanutkin "sanatorio nimen takana" tekstissä.
Tässä vuoden vaihteessa olenkin käynyt läpi blogihistoriaani ja huomasin, että hyvin vähän on tullut sisustus kuvia tänne laitettua. Blogini alkoi raksa-blogina, niin onhan tämä vähän anteeksi antamatonta etten ole sisustuskuvia täällä näyttänyt. Tässä asiassa täytyy vähän skarpata, vai mitä? :)

Rakennusajan jälkeen blogi jäi vähäksi aikaa unholaan. Jonkun ajan päästä huomasin, että värkkäilen aina jotain pikkujuttuja. Tutkin netin ihmeellisestä maailmasta ideoita ja ohjeita. Miksi siis en voisi tuoda niitä myös muiden nähtäville ja samalla antaa muillekkin ispiraatioita. Tykkään kuvailla ja muokkailla kuvia koneella. Se on aina kohokohta kun saa kuvat muokkailtua ja aseteltua tänne blogin puolelle.

Aluksi tuntui etten saa kirjoiteltua mitään. Nyt huomaan että nautin kirjoittelusta ja kehityn siinäkin kokoajan enemmän.

Taitekohtana on varmasti POP-bloggareihin liittyminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja samalla tullut mietittyä ehkä enemmän omaa blogiakin ja sen linjaa. Tällähetkellä blogini on painottunut enemmän sisustukseen kuin koskaan ja tässä yritän miettiä niitä suuntaviivoja blogissani.

Itsellä ei enään aika riitä ompeluihin ja ei ehkä motivaatiokaan. Se on vain niin haasteellista usean pikkulapsen kanssa. Selvästi kaipaan kuitenkin jonkin kanavan luovuuden purkamiseen. Tällähetkellä se on varmasti valokuvaus ja sisustus. Toivottavasti te lukijat ette mene ihan päästäpyörälle, en pysy välillä mukana minäkään. Diy juttuja täällä silti löytyy aina kun oikea inspis sattuu.

Tässäpä tätä minun tarinaa, toivottavasti ette kyllästyneet!

Haasteen saavat uudet tuttavuuteni :)
Varvikossa
Sisulla ja sydämmellä
Täyttä elämää
Valkoista harmoniaa

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

9 kommenttia:

 1. Kiitoksia haasteesta! Saman haasteen olen saanut aikaisemminkin, ja luonnoksissa odottelee viimeistelyä. Eli tarinaa jossain vaiheessa tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, otan ilolla vastaan! <3 Toteutuksesta en uskalla luvata, näitä haasteita kun olen niin vaihtelevalla tahdilla tehnyt.. Mutta kiva haaste tämä, on kiva lukea tarinaa blogin synnystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä haaste oli kiva ja odotan innolla jo teidän tarinoita :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Oon ollut viime aikoina vähän hidas näissä, mutta katsotaan jos saisin toteutettua :) Vastaavan haasteen oon tainnut tässä vuosien varrella tehäkin :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on tosi tyylikäs ja tunnelmallinen koti! Mukava lukea myös miten blogisi on saanut alkunsa ja kehittynyt :)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla! :) Kiitos marraskuussa jättämästäsi haasteesta! Meillä hieman kiireistä näin joulun alla -ei meinata blogiin ehtiä.

  Näitä blogien tarinoita on aina kiva lueskella.

  Psst! Ihanan persoonallinen sisustustyyli sinulla -nätti koti! :)


  VastaaPoista