SANATORIO

SANATORIO

maanantai 19. syyskuuta 2016

Ruskaretki, Päivä 1.

Nyt tuli kuva ryöppy.
Yhden pitkäaikaisen haaveen sain viikonloppuna toteutettua ja sen myötä tuli monta haavetta lisää. Tänne on vain pakko päästä uudelleen pidemmäksi aikaa ja ehkä myös vähän viisaampana. Lääkintä tarvikkeet nimittäin unohtui kokonaan matkasta.
Seuraavalla kerralla jättäisin viikkotreenit vähemmälle ja keskittyisin kehonhuoltoon. Patikoinnin jälkeen venyttelykin jäi, joten paluu matka oli välillä pientä hampaiden kiristystä.
Nyt täällä elellään turvonneen polven kanssa ja kävellään kuin ankka.

Patikointia meille kertyi n.22km, kaksi päivää ja yksi yö laavussa kitkajoen rannalla. Onneksi me poikettiin pikku karhunkierrokselta 4,5km, päästiin vielä lähemmäksi luonnon helmaan. Nimittäin yllätyksenä tuli kuinka suosittu pikku karhunkierros oli. Päivämatkalaisia oli todella paljon ja autollekkin paikkaa saimme vähän aikaa hakea.

Lisää kuvia ja vähän, ehkä juttuakin tulee myöhemmin. Näitä kuvia nimittäin on paljon :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia😊. Juuri aamulla koiralenkillä kietin, että olispa kiva lähteä pienelle vaellukselle, ihan päiväseltään, yöpymään luonnossa minusta ei taitaisi olla, arkajalka mikä arkajalka....

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti suosittelen:) Tuo Pieni karhunkierros on juuri sopiva päiväreissulle n.12km. Paljon siellä on ylä- ja alamäkeä, että kilometrit ei kyllä ole yhtään verrattavissa kotilenkkeilylle ;)

    VastaaPoista