SANATORIO

SANATORIO

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tutustumassa Oulun Puustellissa.

MIINUSKEITTIÖSaimme tälläkertaa käydä tutustumassa blogikollegoiden kanssa Oulun uudistuneessa Puustellissa. Liikeessä oli todella lämmin ja kodikas tunnelma.

Tutustuimme uuteen ecolokiseen ja myrkyttömään Miinuskeittiö mallistoon, joka on täysin suunnitelut ja kehitelty suomessa. Lisää tietoa löydät Miinuskeittiöstä täältä.

Puustellin keittiöt ovat saaneet parhaan M1 päästöluokan. Keittiökalusteilla on 30 vuoden toimivuus takuu. Kaikki kalusteet valmistetaan suomessa Harjavallassa.

Keittiötrendeinä pinnalla on edelleen valkoinen,harmaa ja musta. Kahtiajakoa sai yläkaapittomuus, jota näkee nykyisin paljon blogeissa. Nykyisin arvostetaan selkeitä linjoja, minimaalisuutta ja käytännöllisyyttä. Tietenkin laadusta tinkimättä. Itse tykästyin puunsävyihin, joka luo lämpöä ja kodikkuutta keittiöön.

Puustelli tarjoaa nyt blogini alueen lukijoille etuja blogikoodilla. Saat yllätyslahjan blogikoodilla Puustelli316 ja blogini nimen mainitsemalla varatessasi suunnitteluajan Pohjois-Pohjanmaan (Raahe,Ylivieska,Oulu) Puustellista 31.3.2016 mennessä.  Kuvavyöry vielä meidän omasta 3 vuotta vanhasta Puustellin keittiöstä, josta ollaan ollut tyytyväisiä.

1 kommentti:

  1. Meillä on 10 vuotta vanha Puustellin keittiö ja ollaan kyllä oltu siihen tyytyväisiä, noin toiminnallisesti, jostain syystä ottaisin tällä hetkellä vähän eri väriset keittiökaappien rungot, mutta se ei ole Puustellin vika :D

    VastaaPoista