SANATORIO

SANATORIO

tiistai 9. helmikuuta 2016

Iloa tuovat sisustusjututTämä pöytä on löydöistä ehdottomasti suosikki. Ajan patimoima jäsy pöytä, jonka muutimme sohvapöydäksi. Juurikin siitä syystä, että pöytä pääsisi kodin kunniapaikalle. Jonkun mielesta voipi olla virhe katkaista jalat tämmöisestä pöydästä, mutta meidän kodissa pöytä on palvellut näin paremmin.


Rakas esine on tämä lautanen/taulu, joka on edesmenneen mummoni käsialaa. Lautanen sai kunniapaikan keittiöstä, josta sitä tulee katseltua joka päivä.


Olen ihastunut vanhoihin kahvilusikoihin, joita olen ryhtynyt keräilemään vieraslusikoiksi.


Tämä upea pokaali taitaa olla viimeisin löytö. Pokaali puhuu myös omaa tarinaa, siinä oli kaiverrukset  "Till far på 50 årsdagen 1921" mukava on miettiä, millaisessa perheessä pokaali on olellut ja kuinka paljon elämää nähnyt.

Minulle eniten iloa tuovat sisustusjutut ovat löydöt kirppareilta. Esine joka kertoo tarinaa eletystä elämästä. Esine jolle voi antaa uuden elämän omassa kodissa. Jotain omaa ja yksilöllistä, joka ei tule vastaan jokaisen kodissa.
Se tunne kuin teet ihanan löydön, josta jaksat iloita taas ja taas. Tätä tunnetta en saa uudesta kaupasta ostetusta rivitavarasta.

Pidän siitä, että jokaisen koti on ykilöllinen asukkaiden näköinen. Oikeaa ja väärää sisustusta ei mielestäni ole. Ei kodin täydy olla täynnä sitä uusinta uutta sen takia kuin muillakin on. Tärkeintä on, että koti on koti, jossa sen asukkaat viihtyvät. Sisustus on sisustus jokaisen omalla yksilöllisellä tyylillä.

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo pöytä! Ja olisipa mielenkiintoista kuulla tuon pokaalin tarina :)

    VastaaPoista
  2. Niin olisi, se laittaa mielikuvituksen laukkaamaan :D

    VastaaPoista