SANATORIO

SANATORIO

torstai 17. marraskuuta 2016

Juttua valokuvauksesta
Täällä ollaan käyty kansalaisopiston valokuvaus kurssilla ja kohta sekin on lopuillaa. Paljon on oppia imetty, mutta halua olisi oppia paljon, paljon lisää.

Valokuvaus onkin harrastuksena pohjaton suo. Kalustoa pitäisi uusia harjaantuneen silmän vuoksi, mutta kurssin aikana olen huomannut myös valokuvien muokkauksen olevan osa suurta kokonaisuutta. Huonollekkin kuvalle saa paljon ihmeitä tehtyä kuin on hyvät muokkausohjelmat käytössä.

Tämä harrastus on ollut tällähetkellä kotimamman henkireikä. Aika kuin antais vielä enemmän myöten. Kiinnostus ja oppimisen halu on valtava.

Suosittelen kyllä kaikkia joilla on vähänkin valokuvausintoa käymään kursseilla. Sieltä saa lisää potkua kuviin ja uusia tuttavuuksia.

Ja pakko vielä kevennykseksi laittaa kuva kulissien takaa. Tätä se teettää kuin mamma istuu koneella kirjoittamassa blogia. Pääseepä isäntä maalauspuuhiin, nimittäin tussi sattui olemaan vielä sellainen joka ei ihan luutuamalla lähde. Ei se elämä ole helppoo kellään, vaikka sen saa somessa siltä näyttämäänkin.

5 kommenttia:

 1. Meinaa naurattaa nuo piirrokset :). Meilläkin samanmoisia vielä putsaamatta :). t.Mamma

  VastaaPoista
 2. Täällä kans haaveillaan paremmasta kamerasta, sitä muuttuu kokoajan kriittisemmäksi omia otoksia kohtaan. Teillä asustaa selvästikin pieni taiteilija :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Kyllä valokuvaus on tosiaankin noukuttavaa, aina pitäisi kurssien jälkeen oppia lisää ja nälkä kasvaa noiden objektiivienkin suhteen. Ihana taiteilijan alku teillä ollut siellä hommissa 😊

  VastaaPoista
 4. Taiteilijan alkuja tosiaan, tällähetkellä tuo piirtely tuntuu olevan jokin in juttu.

  VastaaPoista
 5. Voi apua moi piirustukset 😱😅😂😂 -Ansku

  VastaaPoista