SANATORIO

SANATORIO

maanantai 11. tammikuuta 2016

Oman ajan tärkeys

Sitä on itse joutunut kantapään kautta oppimaan, että kotimamman on myös panostettava ja ajateltava itseään. Jotta jaksaa arkea pyörittää iloisin mielin. Omat ilon lähteet ovat, luovuus, urheilu/luonto ja sosiaalinen kanssakäyminen.
Välillä on eletty kausia, että on vierähtänyt kuukausi tai pari ilman sosiaalista elämää. Sitä on vain pyörittänyt lapsiperheen arkea yksinään, isäntääkin nähnyt vain nukkumassa.
Tämmöisten kausien jälkeen on helposti erakoitunut ja ihmisten ilmoille on vaikea lähteä. Erakoitumisesta kun pääsee yli ei enään ikinä halua joutua samaan jamaan.
Nykyisin sitä on herkempi ennakoimaan milloin on päästävä tuulettumaan.
Nykyisin osaa myös ihan erillä tavalla arvostaa läheisiä ja ystäviä jotka asuvat kaukana, mutta kulkevat aina mielessä.

Huolehtikaa läheisistänne, ystävistänne! Aina ei omat voimat riitä pyytämään apua.

Aina sitä miettii kuin julkaisee julkisesti näin henkilökohtaista, että uskallanko. Samalla sitä miettii, että miks ei? Ihmisiä me olemme kaikki, samoine huolineen ja murheineen. Miksi inhimillisiä tunteita pitäisi piilotella.

Silloin kun kirjoitan tarinan elämästäni, tiedän että olen asiat viimein käynyt läpi ja voin kääntää uuden sivun kirjassani.

3 kommenttia:

 1. Tämä on tosi tärkeä aihe. Ei blogeissakaan aina jaksa lukea eikä kirjoittaa pelkkää hehkutusta kun ei se kenenkään elämä ole sellaista. Itse pysyn työn puolesta kiinni sosiaalisessa elämässä mut kotona sit mökkiydynkin ihan kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Usein blogeissa onkin vain se pinta raapaisu todellisesta elämästä.

   Poista
  2. Todellakin. Ja muutenkin moni saa bloggaajista ihan vääränlaiset kuvan. Ihmisiä sitä täälläkin ollaan, samalla lailla. Yksinäisyys on tosi surullinen asia ja käykö kukaan enää kylässä kun on somea joka puolella. Hyvä paha some.

   Poista